joustavuutta henkilöstövuokrauksella

Työvoima käytössäsi, kun sitä tarvitset

Työvoiman tarve vaihtelee suhdanteiden ja vuodenaikojen takia. Kun vuokraat työntekijän Soliduksesta, sinun ei tarvitse huolehtia suhdanteista, vaan saat työvoimaa käyttöösi juuri silloin kun sitä tarvitset. Sinun ei tarvitse käyttää aikaa myöskään työntekijän rekrytointiin tai murehtia sairauspoissaolojen aiheuttamista kustannuksista.

Erikoisosaamisalueemme ovat maahanmuuttajien ja urheilijoiden työllistäminen sekä ulkomaisen työvoiman kokonaishallinta. Hintamme ovat kilpailukykyisiä ja henkilöstömme on arvioitu tarkkaan ennen heidän esittelemistään asiakkaalle. Tämä takaa asiakkaillemme tehokasta ja motivoitunutta työvoimaa.

Saat osaajia useille toimialoille toimeksiannon pituudesta riippumatta.

maahanmuuttajataustaisa ammattilaisia

Suomeen tulleet maahanmuuttajat voivat olla todellinen hyöty suomalaisille työnantajille. Suomessa asuvat maahanmuuttajat osaavat suomen kieltä ja ovat erittäin motivoituneita tekemään töitä. On monia toimialoja, joissa enemmistö työntekijöistä on jo nyt maahanmuuttajia.

Suomeen hankitaan työvoimaa ulkomailta ja samanaikaisesti maahanmuuttajien piirissä on monia henkilöitä, jotka ovat ammattitaidoltaan tai koulutukseltaan poikkeuksellisen kovan luokan ammattilaisia, mutta heidän on vaikea löytää työtä ilman apua Suomessa. Olemme erikoistuneet Suomessa laillisesti asuvien maahanmuuttajien työllistymisen parantamiseen ja siten myös kannamme omalta osaltamme yhteiskuntavastuuta Suomessa.

Soliduksessa maahanmuuttajien puolta vetää pitkään Suomessa vaikuttanut monikielinen Berhan Ahmadi.  Hän toimii tällä hetkellä mm. kaupunginvaltuutettuna. Berhan omaa erityisen hyvän käsityksen maahanmuuttajien ja yritysten hyödyn yhdistämisestä.

Tekijöitä ulkomailta

Joskus tulee eteen tilanne, ettei Suomesta löydy ammattitaitoista työntekijää täyttämään avointa paikkaa. Olemme Soliduksessa erikoistuneet ulkomaisen työvoiman vuokraukseen niillä toimialoilla, joissa suomalaisilla työnantajilla on pulaa osaavasta työnvoimasta.

 

Huolehdimme kokonaisvaltaisesti työntekijöiden taustaolosuhteiden turvaamisesta. Hankimme ulkomailta tuleville työntekijöille asunnot, teemme viranomais- ja verottajailmoitukset, vakuutamme heidät suomalaisen eläke- ja tapaturmalainsäädännön mukaisesti Suomeen ja noudatamme suomalaista työnlainsäädäntöä ja työehtosopimuksia. Solidus on luotettava kumppani työnantajalle ja työntekijälle.

 

 

 

 

Soliduksessa ulkomaisen työvoiman hankkimisesta ja heidän sopeuttamisestaan suomalaiseen yhteiskuntaan ja työnantajan tarpeisiin vastaa Jerzy Gogulski. Jerzy on ammatiltaan diplomi-insinööri laivateollisuudesta ja hän on asunut Suomessa yli 30 vuotta. Jerzy puhuu viittä eri kieltä.

Urheilijat ovat kysyttyä työvoimaa

Urheilijoilla on monia sellaisia luonteenpiirteitä, jotka ovat tavoiteltavia myös siviilityössä. Näistä piirteistä on hyötyä työnantajille. Tällaisia piirteitä ovat periksiantamattomuus, osaamisen kehittäminen, hyvä fyysinen kunto ja kilpailuhalu sekä heidän hyvä maineensa ja oma-aloitteellisuutensa. Urheilijat ovat haluttua työvoimaa myös siviilityöhön.

Solidus tarjoaa urheilijoita eri alojen työtehtäviin. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää työvoiman tarpeistasi.